Teamwerk Een mooi product maak je niet alleen. Samenwerken is van groot belang en dat doe ik met partijen die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

Samen meer

Met een mooi ontwerp alleen ben je er nog niet. De huisstijl en de brochure moeten worden gedrukt, de mailing de deur uit, de website gehost. Om een mooi en goed resultaat te behalen werk ik samen met bedrijven die staan voor kwaliteit en service. Zij denken mee voor een soepel proces naar een prachtig product.

Klanten

In de afgelopen jaren heb ik mij met veel enthousiasme ingezet voor vele klanten, waaronder  Adviesgroep Reyersen van Buuren  BCN Groep  BDO Accountants  BMS en haar 33 scholen  Cascade Verzekeringen  CDA  Communication Matters  Comprix en haar 39 scholen  CTNET  Gelkingehof Apartments  Gemeente Weststellingwerf  Gemeente Leeuwarden  Great HR  Groningen Airport Eelde   Hoogwegt International  Lenger Seafoods  Major Oak Fund  Medifit, centrum voor sport en fysiotherapie  Narrativity  NCP Groep  Roodenburg Advies  Sardes  SIT Services  Stichting Het Nieuwe Werck  Smit Food  Stichting Bosheuvel Van der Veen Kromhout  Van Wijhe  Wijzonol Bouwverven  WSelect  Ymere.

 De kracht van creativiteit, een goed idee zet alles in beweging 

Kom eens langs


Studio Angelina van der Velde
Roekebosk 23, 9244 HC Beetsterzwaag

Bel of mail


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+31 (0)6 16 48 77 88

En verder


KvK 01143169
© 2020